har inte orkar bloggat

Har haft lite mycket så där vid jul, såsom ni märkt har jag inte hunnit blogga något.
Men nu är det skärpning!

iaf tilbringades julafton i ockelbo, med en viss del av släckten....

orkar inte rabbla upp allt jag fick, men massa smått och gott! 


                                 jag         &       cornelia









                                                 


en mondag utan skolan ♥

Min mondag har tillbringats med min busiga vän elin. Började dagen men såvmorgon! sen åkte vi till barnenshus och börja jobba vid 11. Va välldigt lugnt så tiden vart till att räkna ner. vi slutade runt 6tiden. Åkte hem till elin en stund och käka lite och sen klädde vi på oss som mikjellingubbar, för då var de dags att åka till stallet och TOLKA! Har tuvär inga bilder, För tiden gick mest åt till att ramla,ramla och skatta! elins lilla doris var helt crazy. Efter circus 2 timmar va de dags att komma in i värmen ♥ Ringde efter mamma som kom och hämtade mig hos elin.

Min lilla ponny fick gå ut och gå med min kära mor idag. Det märks att han trivs mer och mer nu! längtar tills första träningen! wie!

I mon ör det iaf sista dagen i skolan! sen blire till att gå på jullov! ♥


vanligsöndag!

Min söndag började med att jag vaknade vid 8 tiden redan! Helt utananledning, sen åkte jag till stallet vis 12tiden och den busponnyn med maria, jätte mysigt att rida när de är så mycket snö! sen vid 3 åkte jag och lisa till hennes lilla prinsessa. Jag skrittade på henne eftersom lisa inte får rida en efterköttelfebern, men Det gick väll rällatift bra ;) sen satt vi på den kalla läktaren och kollade på pontusträningen som på gick i 5 timmar! några fina vänner va med :) så nu är jag hemma igen ska snart sticka över till agnes och kolla på lite film. ha det bra!


duktig tjej?

Jaa, vad ska jag börja med... Min dag började helt okej! Sen bara rasade det,
när jag stog i duschen så väntade jag ett viktigt sms och höde att det kom ett.
Jag skulle bara kolla vem de var i från, och såklart slant jag och mobilen landade
under det finnande vattnet! (mobilen klarade sig) sen fick jag trål i ögat när jag skulle
gnugga bort sminket... sved ordentligt! Sen tappade jag en och en halv liten cocacola
(med korken först) mitt på foten.... och tillsist mina nycklar försvann i dag...

hade chillkväll hemma denna lördag, M åkte precis hem och nu ska mina trötta ögan få såva en blund!


prinsen är hemma nu.

Äntligen står den underbara killen Chagill i stallet och bara väntar på många busiga minnen!
känns inte ennu att jag kännar han, allt blir så nytt både för han och mig. Det sa bara *klick* när jag red han.
Han är en otroligt snäll kille på 13 år. Tror vi kommer ha många underbara dagar tillsammans!  
     

             ♥           


torsdagkväll....

Nu sitter jag och latar mig i soffan, ska snart gå och lägga mig det är en lång dag i mon! eftermiddagen tränade jag splach, gick väll helt okej! sitter bara och tänker på morgondagen! ni undrar säkert vad som händer? joo jag ska åka och hämta min nya ponny. (om han går igenom vetrinärbesigt) så himla spännande, sitter och sprattlar med bena! får skriva om dagen i mon hur allt har gott. just nu behöver jag nog bara lite lugnande muic och en skönsömn... godnatt mitt folk


godmorgon alla trötta !

vaknade för 10 minuter sen! hoppade i vad jag hittade på mitt ostädade golv.
nu moste jag skynda mig så jag hinner åka med min pingla;)
träning i kväll!

vill att de ska bli fredag NU!  ha en fortsatt bra dag!


pepparkaksbak ♥

Efter en lång lävla seg dag i skolan, så åkte jag hem och kollade klart på filmen jag såmnade till igår medans jag väntade på att mamma skulle komma hen men pepparkaksdeg!Har haft en jätte mysig kväll med min kära mor (längesen). Vi lysnar hellre på Ted gärdestad en jul music! Ha en bra kväll alla och här får ni lite smakprov från min kväll ♥



Ted Gärderstad - vilken härlig dag




 


vilken eftermiddag!

ja vart ska jag börja? ridturen vart ju inte så "mysigt" som vi hade tänkt det. För det första så höll jag inte på att komma upp på den lilla b-ponnyn, haha! när jag väl kom upp så trippade penty och misse stannade varannan meter och kollade på allt som rörde sig. så småningom så började lilskiten kaxa. Och ridturen slutade med att jag och agnes hade flygit av och ingen av oss vela sitta på den där ryggen igen.. man kännde sig lagomt modig på en så liten ponny... 

... sen på bussen hem missade busschafören en busshålplats. han stannade och sa åt oss ca 6 perssonerna som satt i bussen att vi lärde holla koll bakot när han skulle backa :| då springer en kärring i pällsmössa ut och försöker springa och hämta grabbarna ist. Fast dom går iväg och pansionärsjäveln springer efter.. efter typ 10 min kommer pälsgumman tbx in i bussen och vi åker, världens jävla kaos!

nu ska nog trötta mia såva och sen upp till skolan i mon (betygen säts i mon!)  godnatt


skolinlägg

sitter i skolan nu och värkligen "råpluggar" NO. lektionen innan hade vi hemkunskap och eftersom det var sista hk´n för i år så hade vi lite tårt kalas! kan ju säga att det kanske inte va de godaste tårtorna jag ätit men busig var de! sluta om ca en timme´. Då pallrar jag och agnes till bushästarna och rider en herlig vintertur i kylan! brrrr.

dagenslåt


söndag kväll

söndag kvällen tillbringades först med min kära mor som köpte hem kina mat...  mums!
sen kilade jag över till min kära kompis agnes och myste framför beck! orkar inte skriva så mycket mer om kvällen. god natt

  

R.I.P

Det här är första gången jag kan värkligen sätta mig ner och få ur mig allt om min älskade häst Mr Goofy bortgång. Nu är det ca en månad sen och jag tror allt kommer lite efter, all sorg. Han var mer eller mindre dålig i ett halv år. Jag var orolig varie dag de halv året. Viste inte om,när eller hur det skulle sluta. Han har värkligen lärt mig massor från det när han kom till mig. jag trodde när jag solde min b-ponny att jag aldrig skulle älska nån så. Men nu i efter hand så kom min grå närmare i mitt hjärta. på grund av hans personlighet. Han var alltid glad och possetiv.Han gjorde saker tills sin personlighet, tex att pita i jackor. Han viste att han inte fick, men de gjorde han gång på gång och man hann inte säga till han för han vart rädd innan man sagt till. på de sättet var han lätt hanterlig. Dt bästa var med grålle va att han hade sån livsglädje. Och den ska jag försöka bära med mig livet ut. Han vart mer som en människa en en häst på slutet för man fick en anna kontackt på bara backen. vilka promenader jag har med den killen. det ända jag kan säga ingen kommer kunna erkätta dig! 

                      



första starten, L:D   0 fel



vintertider

kom hem från trängingen vid 8tiden, sen drog jag och min lillasötnos till donken fikade. Vi var nog genomfrysna från topp till tå när vi kom fram,vi satt nog på donken i 2 timmar. vi träffade många godingar under tiden vi åt. sen vid halv tolv drog vi oss hem till lisa och satte oss vid den här dumburken. Har nog aldrig vart så kall som i kväll! men nu ska vi göra oss nåt mer att äta. sen blir det nog av att såva! för i mon blir det en lång dag.

godantt "alla" läsare! 

                                         
 
            

                                                  min söta!


bloggare?



Nu är det facktist så här att det är tredje gången jag försöker mig på att blogga i mitt liv. Men den här gången ska jag försöka uppdatera så mycket jag hinner! ;)

tack till lisapersson till den fina headern!


Hej allihopa!


Har fixat design o sånt åt mia. hoppas hon är nöjd! ska fixa mer sen men måste få veta hur hon vill ha det först.

Jag älskar dej min marsiparngris! :*

// Lisa Persson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0